Siirry sisältöön
Teljäntori » Uutiset » Teljäntorin Joulukalenteri ja yrittäjien vahva yhteishenki!
Teljäntorin joulukalenteri PopUppari

Teljäntorin Joulukalenteri ja yrittäjien vahva yhteishenki!

Teljäntorin 1. ja 2. tasojen paikalliset yritykset ja yrittäjät lähtivät innolla mukaan Teljäntorin Joulukalenteriin, ja joulukuun 1. päivästä saakka onkin saatu nauttia hauskoista ja mukavista joulutervehdyksistä. Joka päivä aukeaa uusi luukku! Joulukalenterijulkaisut tulevat Teljäntorin Facebook-sivulle (linkki artikkelin löpussa).

Yrittäjät tukevat toisiaan: Yhdessä toimimisessa on voimaa!

Teljäntorin joulukalenteri on ollut suurenmoinen osoitus Teljäntorin paikallisten toimijoiden poikkeuksellisesta yhteen hiileen puhaltamisesta ja yhteisöllisyydestä, jota ei nykyään varsinkaan pienissä kauppakeskuksissa enää ole tavattu nähdä. Teljäntorilla näkyy hyvä yhteishenki ja into tehdä asioita. Vailla isoja ammattilaismarkkinointiresursseja, Teljäntorin yrittäjät saavat huomattavan paljon yhdessä aikaan: niin tunnelmaa käytäville mm. erilaisten kampanjajulisteiden ja -koristeiden avulla, yhteisteemailmoitteluja Satakunnan Kansassa kuukausittain, kuin myös tällaisia Joulukalentereita ja muuta pöhinää someen!

Ei ihme, että Teljäntorilla on myös korona-ajasta huolimattakin riittänyt ihmisiä ja kaupankäyntiä. Turvallisuusasioistakin kuten käsideseistä jne. on voitu yhdessä keskustella ja järjestää: Teljäntorin aktiivisimmilla yrittäjillä on yhteinen keskustelu- ja markkinointiryhmä ja tarvittaessa yhteispalaverejakin, ja toinen toisiltaan käydään paljon asioita ja neuvoja kysymässä. Teljäntorilla ei yrittäjä ole yksin.

Vapaita tiloja

Teljäntorille on tullut viime vuosina runsaasti uusia yrityksiä, mutta edelleen on joitakin vapaita yritystilojakin: Jos sinua kiinnostaa hypätä Teljäntorin paikallisten yrittäjien ja toimijoiden kauppakeskuksen menoon mukaan, tai tiedät jonkun joka hakisi uutta yritystilaa keskustassa, ota reilusti yhteyttä esimerkiksi isännöitsijään tai vinkkaa kaverille: AR Isännöinti Oy: Aki Rajahalme, 044 503 7793  toimisto@arisannointi.fi

Myös Teljäntorin käytävillä voi pitää popuppina esim. myynti- / esittelypöytää, ja upea isompi ns. akvaariotila Teljäntorin katutason keskellä kahvilan takana, on vapaana myös lyhyeen esim. yhden päivän popup-käyttöön!

Joulukalenteri jatkuu jouluun asti!

Tämän artikkelin otsikkokuvassa on otos suositun käsityöliikkeen PopUpparin joulutervehdysvideosta (luukku nro 1).

Linkki Teljäntorin Facebook-sivulle: https://www.facebook.com/Teljantori

Tässä alla muutamia kuvaotoksia Teljäntorin 2020 Joulukalenterista, ja uusia luukkujahan edelleen aukeaa joka päivä jouluun saakka!

Teljäntorin joulukalenteri

Teljäntorin Joulukalenterin 3.luukussa tervehdyksensä antoi käsityöliike Kahdeksikon ihana naisyrittäjien tiimi!

Teljäntorin joulukalenteri

Teljäntorin joulukalenterin 9. luukusta löytyi Kenkäporin joulutervehdys!

Teljäntorin joulukalenteri

Teljäntorin joulukalenterin 8.luukusta löytyi itse pukki! Pukki oli tarkemmin sanottuna Wiilaamon Petra!

Teljäntorin joulukalenteri

Teljäntorin joulukalenterin 5.luukussa lymyili peruukkiliike Ninon Riitta!

Teljäntorin joulukalenteri

Teljäntorin joulukalenterin 11.luukusta paljastui hierontayritys Rela Hierojat, Teljäntorin 2.kerroksesta!

Teljäntorin joulukalenteri

Teljäntorin joulukalenterin tulevia luukkuja.. Katso tulevatkin luukut niin näet!