Siirry sisältöön
Teljäntori » Uutiset » Taitava juhlii 1V synttäreitään!

Taitava juhlii 1V synttäreitään!

Askarteluliike Taitava on juhlinut tällä viikolla Teljäntorilla 1V synttäreitään huipentuen lauantaina Porin Päivänä 28.9.

Teljäntorille Poriin 2018 perustettu uusi Taitava-askarteluliike valloitti alusta asti askartelusta ja käsitöistä pitävien ihmisten sydämet ja täytti sen ison aukon markkinoilla joka ovensa sulkeneelta Sinooperilta jäi. Sinooperin ollessa kuitenkin varsin sisustuspainotteinen, Taitava on puhtaasti askateluliike. Taitava otettin hyvin vastaan ja toinen myymälä avattiinkin pian Tampereen Koskikeskukseen.

Myymäläpäällikkö Sini kertoo asiakkaiden askartelutarpeet tarkasti huomioon ottavasta palvelusta, lähtien ihan perustuotetarjonnasta: ”Taitava on nimenomaan askarteluliike. Askartelu- ja käsityötarvikkeiden valikoima on todella laaja ja myös ajan hermolla. Kuuntelemme  asiakkaita ja vaikutamme sitä kautta valikoimiin, joka on ollut selvästi asiakkaille tärkeää.”

Taitava avasi myös paljon kaivatun verkkokaupan toukokuussa 2019. ”Verkkokauppamme on löydetty tosi hyvin ilman isompaa markkinointiakin. Verkkokaupasta löytyy suuri osa valikoimastamme, ja hinnat ovat samat kuin myymälöissämme. Ja meille voi tänne myymälään soittaa kun on jotakin kysyttävää tuotteista,” Sini kertoo. Verkkokaupan paketit lähetetään Teljäntorin myymälästä käsin, missä riittää henkilökunnalla työsarkaa, mutta samalla monipuolinen ammattitaito kasvaa. Porin Taitavan henkilökunnalla on jo pitkä vuosien kokemus alalta; innokas osaava henkilökunta, yhdessä ajankohtaisen tuotevalikoiman kanssa, onkin Taitavan vahvuus.

Taitavan valikoimissa on reilusti yli 5 000 laadukasta askartelu- ja taidetarviketta: Laaja valikoima lasten askartelua, korttitarvikkeita, maaleja ja laadukkaita taidetarvikkeita, lisäksi runsaasti miniatyyreja ja nukkekotitarvikkeita, sekä juhlatarvikkeita ja koruaskartelua. Valikoima ja tietotaito pidetään aina ajan tasalla vierailemalla esimerkiksi askartelualan messuilla Euroopassa ja muualla maailmassa. Taitava onkin saavuttanut suuren suosion mm. nukkekoti- ja miniatyyriharrastajien keskuudessa.

Mutta mikä on erityisen suosittua asiakkaiden keskuudessa juuri nyt, mihin ihmiset hakevat välineitä? ”Makramee on todella suosittua juuri nyt,” Sini kertoo. ”Makramee-askartelu, ja miniatyyri-askartelu,” hän jatkaa. ”Ja himmelit, ne ovat nyt myös ajankohtaisia näin ennen joulua. Meiltä löytyy näihin kaikki värkit ja tarvikkeet.” Myymälässä näkyykin mielenkiintoisia esimerkkitöitä mm. makramee-solmeilusta (esim. makramee-korvakoruja). Miniatyyrimalleista mainittakoon ihanat kupolin sisään rakennetut talvimaisemat.

Taitavaa kannattaa seurata Facebookissa, niin voi innostua ajankohtaisista trendeistä ja tarjouksista. Kun teljäntorilla sijaitsee myös suosittu lankaliike Lavikko, on käsityöihmisillä varmasti syitä käydä Teljäntorilla kerran jos toisenkin!

Seuraa Taitavaa: facebook.com/TaitavaPori

Lue lisää Teljäntorin aiempia juttuja ja uutisia: www.teljantori.fi