Siirry sisältöön
Teljäntori » Uutiset » Herkullinen kakkubuffet Cafe Teljäntorissa Porin Päivänä!

Herkullinen kakkubuffet Cafe Teljäntorissa Porin Päivänä!

Teljäntorin kahvila Cafe Teljäntori panostaa Porin Päivään järjestämällä herkullisen kakkubuffetin asiakkaiden iloksi klo 11-15, huomenna lauantaina 28.9.  Kakkubuffet sisältää runsaasti suolaisia ja makeita herkkuja, kahvia, teetä, alkoholitonta boolia ja mehua. Ja herkkuja saa siis nauttia niin paljon kuin tahtoo paikan päällä. Cafe Teljäntori järjesti kakkubuffetin ensimmäisen kerran vappuna, ja suosio oli sen verran suuri, että voi olla tungosta Porin Päivänä!

Kahvilayrittäjä Sonja Laine lupaa melkoista kattausta: ”Buffetissa on täytekakkua, juustokakkua, minimuffinseja, voileipäkakkua, täytettyjä croissanteja, focaccia-leipää, ja vielä jotain muutakin, ei muista kaikkia!” Näitä nauttiessa varmasti tulee jano. Kuivin suin ei tarvitse todellakaan olla, ja Sonja jatkaa: ”Alkoholitonta boolia löytyy, mehua, kahvia ja teetä, niin paljon kuin maittaa.” Lopulta Sonja löytää listan kaikista buffetin tarjottavista ja jatkaa huikeaa luetteloa: ”Ja ainiin, sitten on vielä lohiruisnappeja, kasvis-fetapiirakkaa, jauheliha-texmexpizzaa, riisisuklaamoussea, minikorvapuusteja, tynrituorejuustoa, kuningatarkermakakkua…”

Väkeä saapunee paikalle paljon jonka vuoksi kahvilan pöytäkapasiteettia lisätään avaamalla kahvilan asiakkaiden käyttöön myös viereinen tapahtumatila, ns. ”akvaario” eli lasiseinäinen vanha Jenkins-myymälän tila. Tämä tila on muuten vielä vapaana, yrittäjät huom.!

Hinta ei buffetilla päätä huimaa: Aikuiset 12€ ja lapset 6€. Joten nyt kannattaa lähteä juhlimaan Porin Päivää ja herkuttelemaan kakkubuffettiin lauantaina klo 11-15 Teljäntorille!

Cafe Teljäntorin Facebook-sivut: https://www.facebook.com/cafeteljantori/

Lisää tietoa tapahtumatilasta esim. yhdistysten käyttöön: www.teljäntori.fi

Lue lisää Teljäntorin uutisia / artikkeleita: https://www.teljantori.fi/uutiset/