Siirry sisältöön
Teljäntori » Uutiset » Sweet Surprise – Paras karkkikauppa Porissa!
sweetsurpsrise-logo

Sweet Surprise – Paras karkkikauppa Porissa!

Vähän salmiakkia tekee mieli, mutta poistut ison sekasäkin kanssa. Tuttu tunne? Supersuosituksi heti avajaisistaan alkaen muodostunut karkkikauppa Sweet Surprise Porin Teljäntorin kävelykadun puoleisessa liiketilassa vetää karkinhimoista kansaa viikonpäivästä riippumatta.

Valikoimalla on väliä

Suuret irtokarkkivalikoimat ovat eittämättä Sweet Surprisen se juttu, mutta paljonko eri irtolaatuja laareista kaikkiaan oikein löytyykään? Karkkikaupan myyjä Tanja Juutila paljastaa taikaluvun: ”Onhan näitä muutaman kerran tullu laskettua, olisko näitä yli 300.” Toistetaan pysäyttävä luku: Siis yli 300 irtokarkkilaatua! Alkaa hahmottua se perimmäinen syy helposti isoksi muodostuvan irtokarkkisäkin taustalla! Täältä löytyy myös ne perinteiset lätkäliigat ja autot, jotka ruokakaupoista tuntuu usein puuttuvan.

Jättipusseja ja popcornia

Irtokarkit valtavine valikoimineen ovat Sweet Surprisen päätuote, mutta kysyttäessä seuraavaksi suosituinta artikkelia, voi Tanjan vastaus yllättää: ”Valmis kilon pussi! Niitä haetaan paljon.” Se on halpa, siitä ei lopu sisältö, ja helpottaa valinnan vaikeutta. Paljon myydään myös popcornia, joka onkin tuttu tuoksu Teljäntorin käytävillä: Kun uusi satsi valmistetaan Sweet Surprisessa, tuoksu leijailee koko taloon. Toiveiden mukaan maustettavia popcorn-kippoja viedään niin viereiseen Finnkinon leffateatteriin, kuin kotiinkin. Kyytipojaksi löytyy myös erikoislimsoja.

Pikkumunat pääsiäiseen

Mutta mikä on karkkikaupan pääsiäissesongin suosikki? Toki perinteistä yllätysmunaakin löytyy 3kpl eurolla -hintaan, mutta irtomyynnin paperipäällysteiset pienemmät suklaapallerot ovat tämän kaupan vieläkin suositumpi juttu. Niitä menee säkkeihin. Ja mikä jottei, ehkä se kokosuklainen sisus kuitenkin maistuu paremmalta kuin lelut pelkkien kuorien sisällä!

Turkulaislähtöisen Sweet Surprisen Porin myymälä Teljäntorilla tulee nyt pääsiäisenä yhden vuoden ikään. Huippuvalikoiman lisäksi on karkkikaupan vahvuuksiksi mainittava todella mukava hintataso ja pitkät aukioloajat. Joko tuli karkinhimo? Pääsiäisen karkit ehtii vielä hakemaan lauantain aikana!

Myymälä suljettu pääsiäisenä pe, su ja ma. Lauantaina kuitenkin avoinna iltaan saakka.

Tutustu https://www.sweetsurprise.fi/

Seuraa Sweet Surprisea Facebookissa https://www.facebook.com/SweetSurpriseTurku/