Siirry sisältöön
Teljäntori » Uutiset » Satalomat avasi matkatoimiston Teljäntorin kauppakäytävälle
tarja-satalomat-artikkeli

Satalomat avasi matkatoimiston Teljäntorin kauppakäytävälle

Aiemmin Liisankadun toisella puolella palvellut matkatoimisto Satalomat avasi toimiston Teljäntorin kauppakäytävälle. Yrittäjä ja matka-asiantuntija Tarja Prokopeus kertoo, että koronavuosien hiljaiselo matkailualallla on ohitse ja on jälleen mahdollista palvella asiakkaita myös toimistossa. Toimisto ehtikin olla kiinni hyvän tovin ja matkailualan yrittäjä kertoo palvelleensa asiakkaita korona-ajan lähinnä puhelimitse ja verkossa. Ne ovat edelleen merkittävä osa matkatoimiston myynnistä, mutta toimiston avaaminen mahdollistaa paremman asiakaspalvelun erilaisille asiakasryhmille.

Teljäntori valikoitui Tarja Prokopeuksen mukaan luonnollisesti uuden toimiston sijainniksi hyvän tunnettuuden sekä erinomaisen sijainnin vuoksi. ”Lisäksi vanha toimistomme sijaitsi aivan tuossa vieressä”, jatkaa Tarja.

Mitkä ovat porilaisten matkailun suosikit tulevalle vuodelle?

Keväällä kaupunkilomat keski-Eurooppaan ovat hyvin suosittuja. Kesällä korostuvat välimeren kohteet sekä välimeren risteilyt. Nousevana trendinä on erilaisten omatoimi- ja elämysmatkojen lisääntyminen niin kotimaahan kuin Eurooppaankin. Näistä esimerkkeinä patikointi-, pyöräily- ja joogamatkat.

Suosikkeina ovat pysyneet helppoudellaan suorat lomalennot Porin kentältä. Koronatauon jälkeen lennot ovat jälleen palanneet ja niiden suosio on pysynyt hyvänä. Ensi vuonna Porista on suoria lomalentoja ainakin Rodokselle, Kreetalle, Kroatiaan sekä Varsovaan Puolassa. Matkatarjontaan tulee edelleen muutoksia ja ajankohtaisen tilanteen voi katsoa verkkosivuiltamme.

Haluaisitko täydentää vielä jotain?

Haluan toivottaa niin vanhat kuin uudetkin asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi asioimaan toimistoomme Teljäntorille.

Päivittyvä tilanne Porin lomalennoista: Lomalennot Porista

Satalomien verkkosivut: www.satalomat.fi

Satalomien Facebook-sivut: facebook.com/Satalomat