Siirry sisältöön
Teljäntori » Uutiset » Ompelukoneiden myynti alkoi Lavikossa!
Merja Lepomäki, Lavikon yrittäjä

Ompelukoneiden myynti alkoi Lavikossa!

Lavikko on tunnetusti Porin lanka- ja ompelutarvikemyynnin ”se” ostopaikka, ja on ollut sitä jo muuten aika pitkään, sillä myymälätoiminta juontaa juurensa peräti vuoteen 1927, jolloin Lavikon alkuperäiset perustajat avasivat puodin Porin kauppahallissa. Nyt Lavikosta on kuitenkin saanut myös uutena tuotteena Bernian ja Berneten ompelukoneita.

Iloisesta palvelustaan tunnettu Lavikon yrittäjä Merja Lepomäki kertoo:

”Ennen lankakauppaa ehdin myydä ompelukoneita, saumureita ja neulekoneita 25 vuotta, opastin ja huolsin, joten nyt oli helppoa laajentaa valikoimaa Berninan ja Berneten koneisiin. Ajattelen, että ei pelkästään ammattilainen vaan myös aloittelija tarvitsee luotettavasti toimivan koneen, jota ei tarvitse koko ajan säätää, vaan tikki tulee kauniina kaikenlaisiin materiaaleihin. Miksi et kerralla ostaisi sellaista konetta, johon voi olla kymmenienkin vuosien jälkeen tyytyväinen? Halpa kone ei välttämättä tarkoita säästöä… kannattaisi kokeilla, millainen tikki tulee silkkiin tai ohuisiin voileekankaisiin. Tervetuloa testaamaan koneitamme!”

Millainen tämä kulunut vuosi on ollut?

”Mun mielestä on ollut kauheen vilkasta Teljäntorilla, oikeen mukavaa ja täällä on ollu tapahtumia, ihmisiä on liikkunu hyvin. Ja ei pelkästään katselijoita vaan ollaan oltu ihan ostotuulella. Teljäntorilla käy ihmiset oikeasti asioimassa, ei tää ole pelkkä ’viihdytyskeskus’. Samaan aikaan kun marraskuussa Teljäntori vietti 50-vuotissynttäreitä, myös mulla oli 10-vuotissynttärit, ihmisiä tässä uudessa myymälässä on ollut paljon!”

Eli ei kun tutkailemaan Lavikon uusia laadukkaita ompelukoneita!

Tutustu https://lavikko.fi/

Seuraa Lavikkoa Facebookissa https://www.facebook.com/lankapuotilavikko/