Siirry sisältöön
Teljäntori » Uutiset » Lanka- ja käsityöliike Lavikon uuden myymälän avajaiset Teljäntorilla!
Lankakauppa Lavikon avajaiset uudessa tilassa Teljäntorilla

Lanka- ja käsityöliike Lavikon uuden myymälän avajaiset Teljäntorilla!

Lanka- ja käsityöliike Lavikko on muuttanut uusiin isompiin tiloihin! Ei suinkaan pois Teljäntorilta vaan paraatipaikalle hieman keskemmälle, ihan kahvilan, Click shoesin ja Mannerlaukun viereen. Avajaiset olivat tänään maanantaina ja avajaisia vietetään vielä koko viikko!

Ihmisiä on totisesti riittänyt upeaa uutta tilaa ihastellessa ja hulinaa on ollut. Lavikkohan on sijainnut Teljäntorilla peräti jo vuodesta 1972, ja myös nykyinen yrittäjä Merja Lepomäki ehti olla ruorissa nykyisellä paikalla Antinkadun ja Liisankadun risteyksen kulmassa pitkän tovin.

”10 vuotta, tarkalleen 9 vuotta ja 11 kuukautta”, toteaa Lavikon nykyinen yrittäjä Merja Lepomäki. Niin kauan hän ehti vanhalla paikalla kauppaa pitää, mutta nyt sitten oli aika siirtyä väljempiin ja isompiin tiloihin. ”Ihanalta tuntuvat nämä uudet isot tilat! Nyt mahtuu paljon paremmin kaikki tavara ja ne ovat kauniisti esillä, vaikka toki tavara hakee alussa hieman vielä paikkaansa isossa myymälässä. Tämä on valoisa ihana tila. Ja isoille käytävänäyteikkunoille saa kaikki kauniit neuleet hyvin esille, eivätkä ne virty. Ulkonäyteikkunassa neuleet virttyivät nopeasti auringon valossa.”

Asiakkaat ottivat heti ensimmäisenä avajaispäivänä uuden myymälän innostuneina vastaan.

”Kaikki ovat kehuneet et on valoisa, avara ja ihana tila, ja että on ihanaa miten se tuo Teljäntorin keskelle ja koko taloon uutta elämää. Uuteen tilaan mahtuu hyvin kaikki tavarat väljemmin. Muutama uusi tuotesarja tuli, uusia lankamerkkejä. Ennen tuotteet olivat niin tiiviisti kaikki.” Lankakaupan varasto on myös paljon suurempi alakerrassa kuin ennen, aina yhtä iloinen yrittäjä Merja kertoo. ”Nyt alkavat sitten taas neulekerhot tuolla varastossa, kun saadaan siellä kaikki järjestykseen! Korona-aikana niitähän ei ole järjestetty.”

No, onko avajaistarjouksia?

”Joka päivälle on joku kiva yllätys! Se postataan meidän somessa päivittäin, Instagramissa ja Facebookissa kannattaa seurata!” Merja vinkkaa.

Ei muuta kuin tutustumaan uuteen avaraan Lavikon myymälään ja tekemään lanka- ja muita neulomistarvikehankintoja!

Artikkelikuva: Kuvassa Lavikon yrittäjä Merja Lepomäki ja avajaispäivänä ostoksia ämpäreihin jakanut Miss World Finland Emilia Lepomäki. Avajaishulinan ämpäreistä löytyi neulomistuotteita ja lahjakortteja!

Linkkejä:

Lankaliike Lavikon verkkokauppa: https://lavikko.fi/shop/

Lavikko Facebookissa: https://www.facebook.com/lankapuotilavikko

Lavikko uusi myymälä