Siirry sisältöön
Teljäntori » Palvelut » Jätskibaarin Kesäterassi: Ruosniemeläinen jäätelö valloittaa!
Jäätelöbaari Kesäterassi

Jätskibaarin Kesäterassi: Ruosniemeläinen jäätelö valloittaa!

Granaattiomena, kookossuklaa, päärynäsorbetti, raparperisorbetti… Mikäs maistuisi? Monet ovat rakastuneet paikalliseen jäätelöön jota tarjoaa Porin keskustassa Teljäntorilla toimiva Jätskibaarin Kesäterassi. Liisankadun ns. aurinkopuolella levittäytyvä pittoreski Kesäterassi tarjoilee harvinaista herkkua: vain ja ainoastaan täysin paikallista italialaistyylistä jäätelöä!

Jäätelön toimittaa Karhulinnan Jäätelö, jonka pieni jätskitehdas sijaitsee Porin Ruosniemessä. Mm. sorbettityyliset jäätelöt tekevät maussa ja uniikissa huippulaadussa ison pesäeron valtakunnallisten isojen jäätelökioskiketjun teollisempiin jäätelöihin. Perinteisiä peruskermajäätelöitä raikkaampi ja ”hienompi” italialainen maku saadaan aikaan aidolla italialaisella jäätelökoneella.

Pariakymmentä toinen toistaan houkuttelevampaa jäätelömakua sekä mm. espressoa tarjoava Jätskibaarin Kesäterassi on hinnoiltaan edullinen, ja sijainniltaan täydellinen terassi on tuulelta hyvin suojassa ja aurinkohan paistaa aina, iltaan asti. Iloinen nuori yrittäjä Jasmin kertookin, että ihmisiä on taas tänä kesänä käynyt paljon, ja vaikka toki alkukesä olisi voinut olla lämpimämpi niin heinäkuu olikin sitten upean lämmin ja silloinhan ei parempaa ole kuin auringon paahteessa jäätelöllä herkuttelu.

Sulkiaistarjous pe-la 9.-10.8:

Terassi aukeaa kuulemma taas varmasti toukokuussa, mutta nyt on aika alkaa lopetella tältä kesältä: Jätskibaarin Kesäterassi on auki vielä tänään ja huomenna! Sulkiais-tarjouksena saa nyt isomman annoksen pienemmän hinnalla (pe-la 9.-10.8) ja raakakakut 2 palaa yhden hinnalla. Juomista saa -10%. Eikun jäätelölle!

Lisää: Jätskibaari Kesäterassi Facebookissa