Siirry sisältöön
Teljäntori » Uutiset » Uusi juttusarja keväällä esittelee Teljäntoria ja sen yrityksiä!
Teljäntorin kauppakeskus 3/2019

Uusi juttusarja keväällä esittelee Teljäntoria ja sen yrityksiä!

Historiarikas, vuonna 1972 valmistunut Porin ensimmäinen kauppakeskus, Teljäntori lähenee kunniakasta 50 vuoden ikää! Viimeisten vuosien aikana Teljäntori on jälleen piristynyt kaupungin muuttuessa alati tämän ympärillä, ja Teljäntorillekin on tullut uusia yrityksiä. Tästä johtuen, on tullut aika kertoa talon yrityksistä, palveluista ja historiasta uudessa juttusarjassa Teljäntorin verkkosivulla.

Juttuja ja uutisia voi jatkossa seurata ja lukea myös Teljäntorin Facebook-sivulla. Luvassa Facebookin puolella on myös arvontoja ja ajoittaisia tarjous- ja jopa ilmaistuote-koodeja sekä yritysten erikoistarjouksia ja -kampanjoita, joten kannattaa alkaa seuraamaan!

Seuraa Teljäntoria Facebookissa

Muistoja Teljäntorilta?

Juttusarjasta vastaa Markkinointi Mega ja Foni. Jos sinulla on Teljäntorilta vanhoja valokuvia tai omakohtaisia mielenkiintoisia tai hauskoja kokemuksia liittyen Teljäntoriin tai sen yrityksiin, tai mikäli Teljäntorilla sijaitsee tai on sijainnut oma yrityksesi ja haluat jakaa kokemuksia, tarinoita tai esitellä yrityksesi, ota yhteyttä: megajafoni@gmail.com