Siirry sisältöön
Teljäntori » Uutiset » Rela-Hierojat, uusi yritys Teljäntorilla!
Rela-Hierojat logo

Rela-Hierojat, uusi yritys Teljäntorilla!

Rela-Hierojat – Tule hierottavaksi: Ota rohkeasti aikaa itsellesi!

Uusi hierontayritys Porissa! Suositun Rela-Hierojat -hierontayrityksen Porin toimipiste on ottanut asiakkaita vastaan jo kuukauden ajan Teljäntorin 2.kerroksessa. Helmikuussa aloittanut Porin Rela-Hierojat tarjoaa monipuolisia hierontapalveluja näin aluksi 4 hierojan voimin (2 miestä ja 2 naista).

Toimipistepäällikkö Nils Kuu kertoo Rela-Hierojien palveluista: ”Asiakkaat voivat valita tarpeensa mukaisesti niin klassista kuin urheiluhierontaakin. Kokovartalohieronnan lisäksi voi ottaa vaikka selkä-, kasvo- tai päähieronnan tai näiden yhdistelmän. Myös kuumakivihierontaa kannattaa kokeilla. Jatkossa osteopaatti tai naprapaatti saattaa täydentää palveluja. Terveystaloon kuuluva Rela-Hierojat takaa ammattitaitoiset koulutetut hierojat, jotka toimivat yrittäjinä yhteistyösopimuksella Relan kanssa.”

Porin Rela-Hierojat toimipistepäällikkö Nils Kuu, Teljäntori, 2.kerros

Toimipistepäällikkö ja hieroja Nils Kuu on ollut todella tyytyväinen: asiakkaat ovat löytäneet Porin uuden toimipisteen palvelut.

Saatavilla on 30-110 minuutin aikoja ja hierottavana voi käydä niin usein kuin tykkää: Suositulla vuosikortilla kaikista hieronnoista saa -50% alennuksen! Esim. 50 minuutin hieronta maksaa tällöin vain 32,50€.

Rela-Hierojat Pori yritys tilat Teljäntori

Rela-Hierojien tilat ovat raikkaat ja modernit. Kuvassa Porin uudet rauhalliset tilat Teljäntorilla.

Oma aika on helppo varata netistä: Rela-Hierojat on osa Terveystaloa ja tämän ansiosta nettivarausjärjestelmä on todella huolella tehty: Varausjärjestelmä ottaa huomioon tiettynä aikana vapaana olevat hierojat ja kuinka pitkän hieronnan kyseisenä ajankohtana tietylle hierojalle voi ottaa ennen seuraavaa asiakasta. Toki ajan voi varata myös puhelimitse, tai poikkeamalla paikan päälle.

Nils Kuu mainitsee että Rela-Hierojille voi jopa vain kävellä sisään hop-in -tyyliin ja tiedustella olisiko hieronta-aikaa saatavilla saman tien! ”Loistava mahdollisuus silloin kun jumi tai kolotus iskee yllättäen. Rela-Hierojille on mahdollista päästä sopimuksen mukaan myös ilta-aikaan ja viikonloppuna, vaikka Teljäntorin kauppakeskus olisi kiinni. Tällöin asiakkaalle avataan ovi Liisankadun puolelta Teljäntorin pääovien vierestä.”

”Asiakkaat löytäneet todella hyvin”, Nils kertoo. ”Vuonna 2012 perustetun Rela-Hierojien toimipisteitä on Suomessa jo 50, ja olemme täysin kotimainen yritys, itse asiassa Suomen suurin hierontayritys. Yksi toimipisteemme on myös Helsinki-Vantaan lentokentällä. Sieltä saa hierontapalvelut samaan hintaan kuin muistakin toimipisteistä, vaikkapa ennen etelän lomaa. Ja vuosikorttialennus on voimassa myös siellä!” Vuosikorttia voi muuten suositella jo silläkin perusteella että kortin hinta on kuitattu jo kahdella käyntikerralla.

Toimipistepäällikkö Nils Kuu toteaa vielä lopuksi, että konseptin tarkoitus on tuoda uutta modernia ilmettä hieronta-ammattiin ja ennen kaikkea helppoa lähestyttävyyttä. ”Kehon hyvinvointi ei ole aina palautettu vielä yhdellä hierontakerralla vaan voi vaatia useamman käynnin. Vuosikortilla hieronnassa pystyy käymään useamman kerran kuka vain, se ei ole enää vain luksuspalvelu.”

Yrityksille muuten tiedoksi, että Rela-Hierojat tekee myös tapahtuma- / yrityskeikkoja. Rela-Hierojat voi tilata keikalle kaikille niille paikkakunnille, joilla vastaanottoja on ja niitähän on jo yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomen!

Manner-Laukun yrittäjä Miika Silfver Teljäntorilta on jo ahkerasti käynyt hieronnassa. ”Eniten tykkään toki siitä että Rela-Hierojat on tässä 2.kerroksessa, ei tarvi kuin kävellä yläkertaan suoraan töistä. Olen aina ajatellut että tarvitsisin seisoma- ja osittain toimistotyöläisenä selän hierontaa, mutta yksityisten hierojien löytäminen ja ajan varaaminen tuntuu hankalalta kun vapaat ajat menevät helposti viikoilla eteenpäin. Myös se että täytyy pyöräillä jonnekin pidemmälle hierontaan, on tuntunut työläältä. Nyt kun hierojat tuli aivan naapuriin niin enempää ei voisi toivoa, nyt käynkin hieronnassa viikoittain.”

Teljäntorin Manner-Laukku yrittäjä Miika Silfver Rela-Hierojat asiakas kertoo

Miika Silfver on erittäin iloinen Rela-Hierojien avaamasta toimipisteestä Teljäntorilla. Selkähieronta on tullut tarpeeseen, mutta hän kehuu myös kasvo- ja päähieronnan olevan huikean rentouttavia elämyksiä!

Teljäntori toivottaa Rela-Hierojat tervetulleeksi Teljäntorille!

Varaa tästä heti aikasi (klikkaa tästä)!

Rela-Hierojat: Facebook-sivut: https://www.facebook.com/relahierojat1/

Rela-Hierojien nettisivut: https://www.relahierojat.fi/

Lue lisää Teljäntorin uutisia / artikkeleita: https://www.teljantori.fi/