Siirry sisältöön
Teljäntori » Uutiset » Myyjäiset katutason liiketilassa!
Myyjäiset Teljäntorilla

Myyjäiset katutason liiketilassa!

Teljäntorilla on Jouluun asti myyjäiset/kirppis! Vaihtuvia myyjiä paikalla, tule tekemään löytöjä Jouluusi!

”Onko nurkissasi tarpeettomia tavaroita tai teetkö käsitöitä yli oman tarpeen? Tule Teljäntorille kauppaamaan tuotteitasi, tyhjässä liiketilassa on valmiina pöydät ja ovet saa illalla kiinni, jos olet useamman päivän. Joulun hengessä tarjoamme sinulle kauppapaikkaa 10,-/pöytä/päivä. Lisäksi voit tuoda samaan hintaan mukanasi yhden rekin, esim vaatteille. Käy katsomassa ja kysele lisää! Teljäntorilla on hyvä fiilis ja meininki ja väkeä liikkuu.”

Eli Teljäntorin katutasolla pidetään myyjäiset, jossa vaihtelevasti on käsityöläisiä (tai kirppismyyjiä) myymässä tuotteitaan. Myyjäiset löytyy entisestä Popupparin liiketilasta, Lavikon lankakaupan vieressä. Tyhjään liiketilaan mahtuu montakin myyjää, ja pöytiä on. Jos kiinnostaa itse tulla myymään omia tuotteita, ota yhteyttä Lavikon Merjaan (merja@lavikko.fi). Paikka maksu on vain 10,-/päivä/pöytä.

Kuvia ja haastattelua tänään 22.11 paikalla olleilta myyjiltä:

Myyjäiset Teljäntorilla

Hauskin tuote myyjäisissä? Heidi Linnavuoren pullohattu ihastuttaa. Jouluisen myssyn voi laittaa lahjaglögin tai vaikkapa colapullon päälle. Aivan ihana käsityötuote, ja kiva pikkuisena lahjanakin.

Myyjäiset Teljäntorilla

Heidi Linnavuori myy itse tehtyjä kortteja, korviksia, pyyhenipsuja ja enkeleitä jouluun. Heidi on paikalla vielä tämän loppuviikon, ainakin siis 23.-25.11.

Myyjäiset Teljäntorilla

Liisa Koskinen myy palashampoita ja -saippuoita. Liisa on paikalla jouluun asti, ja enemmän loppuviikosta kuin alkuviikosta. Ja nämä palasaippuat muuten tuoksuu ihanalta! Näitä ei saa kaupasta joten kannattaa poiketa paikan päälle!

Myyjäiset Teljäntorilla

Eija Helander Porista myy itse tehtyjä joulukortteja, tauluja, joulukoristeita ja kransseja. Suurin osa joulukorteista on itse tekstattuja kalligrafisia. Eija on paikalla vielä ainakin 23.11 ja 1.12 sekä 2.12.