Siirry sisältöön
Teljäntori » Uutiset » Käytävätanssit 30.5 kruunasi 50V-juhlavuoden
Teljäntorin Käytävätanssit

Käytävätanssit 30.5 kruunasi 50V-juhlavuoden

Kun koronarajoituksia alettiin höllätä kevään mittaan, 50 vuotta täyttänyt Teljäntorikin on jälleen vilkastunut ja ihmiset palanneet Teljäntorin palveluja käyttämään. Kuluva kesä on ollut jo kuin ennen koronaa! Uutena yrityksenä Teljäntorilla aloitti keväällä kangasliike Nuikkinen (avoinna vain rajoitetusti: to 14.7. klo 11-17, pe 15.7. klo 11-17, to 28.7. klo 11-17, to 18.8. klo 11-17).

Teljäntorin 30.5 järjestetyt Käytävätanssit olivat valtaisa menestys ja kruunasi koronan jälkeisen kevään sekä Teljäntorin 50V juhlavuoden. On huhuttu että yhdessä Tanssikoulu Happy Dancen kanssa järjestetyt tanssit saatettaisiin järjestää myös uudestaan, menestys oli niin suuri; olivathan käytävät uskomattoman täynnä sekä tanssijoita että yleisöä. Käytävätanssit olivat mainio esimerkki retron maineen omaavasta Teljäntorin uudesta jo useampia vuosia kasvaneesta elinvoimaisuudesta muutoin hiljenevän Porin keskustan ytimessä.

Syksyllä on luvassa uusi mielenkiintoinen tapahtuma, josta uutisoidaan myöhemmin. Teljäntorilla palvelee entiseen malliin kaikki yritykset lakitoimistosta suklaapuotiin, hammaslääkäristä hierojiin ja laukkukaupasta lankapuotiin, askartelua, kenkiä ja pesulapalveluja unohtamatta. Tervetuloa Teljäntorille siis myös jazz-viikolla!

Teljäntorin Käytävätanssit Teljäntorin Käytävätanssit